Zakelijk vastgoed

Voor een professionele juridische invulling van uw vastgoedbelangen

Voor een persoonlijke begeleiding van vastgoedtransacties

Partijen die betrokken zijn bij commerciële vastgoedtransacties hebben veelal behoefte aan een adequate advisering en ondersteuning op contractuele en fiscale terreinen. Wij beschikken over specialisten in commercieel vastgoed met veel vakkennis en ruime ervaring.

Ons kantoor is thuis in het begeleiden van ingewikkelde vastgoedtransacties. Zoals de uitvoering van koopovereenkomsten maar ook de begeleiding van de vaak moeilijke onderhandelingen die daaraan vooraf gaan.

Waterdichte vastlegging van juridische contracten

Maar ook hebben wij het juiste antwoord op koop-/aannemingsovereenkomsten met bijbehorende voorwaarden en toelichting. Net als het lezen van bouwplannen, bestek en voorwaarden, die de basis vormen voor de uiteindelijke juridisch waterdichte vastlegging in de algemene en afzonderlijke akten.

Wij overzien als geen ander in korte tijd alle juridische gevolgen van de gemaakte afspraken, zodat geschillen over nakoming van de overeenkomst kunnen worden voorkomen. Koper en verkoper voorzien wij van duidelijke informatie over de bijzonderheden van de modelovereenkomst en de financiële zekerheid bij toepassing van de algemene voorwaarden.

In zakelijke vastgoedovereenkomsten besteden wij ook aandacht aan het opzetten en uitvoeren van bouwplannen en appartementensplitsingen. Ook het wijzigen van oude splitsingen rekenen wij tot onze kernactiviteiten.

Tot onze clientèle behoren niet alleen grote regionale opdrachtgevers maar ook landelijk opererende partijen.

R&W Notaris beschikt over over alle fiscale en contractuele kennis van vastgoed contracten.

Gratis intakegesprek over vastgoed zaken?

Wij begeleiden u professioneel in alle fiscale en contractuele zaken rondom uw vastgoed.

Neem gerust contact met ons op of stel eerst uw vraag.

Gratis intakegesprek

Stel uw vraag