Particulier vastgoed

Voor een professionele juridische invulling van uw vastgoedbelangen

Gericht advies en uitvoering van de aan- of verkoop van uw nieuwe huis

Bij de aankoop van uw nieuwe huis rijzen er direct vragen. En natuurlijk wilt u zeker zijn dat alles goed geregeld is. Wordt alles straks volledig en correct overgedragen? Welk gedeelte van de het balkon of de achtertuin is van mij of van de vereniging van eigenaren? Zijn er achterstanden in belastingen of erfpacht? Is er een solide VVE ?

De verantwoordelijkheid van de notaris bij koop en levering van onroerend goed neemt steeds verder toe. Wij begeleiden u in al deze vraagstukken zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij de aan- of verkoop van uw eigen huis. Waarom veel geld betalen voor een huis en dan risico lopen bij de overdracht?

Ons team van vastgoedspecialisten helpt u bij alle juridische en fiscale aspecten van de aan- en verkoop en de vestiging van een hypotheek op uw huis.

Veiling en executie

Het kopen van een huis op de veiling wordt door de nieuwe wetgeving steeds interessanter voor de particuliere koper. Huizenveilingen zijn tegenwoordig openbaar en in principe voor iedereen toegankelijk.

Wanneer u overweegt de aankoop van uw huis op executieveiling te doen; dan staan wij u graag bij met onze kennis en ervaring met executieveilingen.

De aankoop van een woning op een executieveiling wijkt namelijk op een aantal essentiƫle punten af van de koop van een woning in het reguliere traject. Het is daarom belangrijk dat u zich vooraf deskundig laat informeren door een notaris of makelaar. Wij zijn wij in staat iedere veilingopdracht snel in behandeling te nemen.

Gratis intakegesprek voor de aankoop van uw huis?

Wij willen u graag van dienst zijn bij alle zaken rondom uw nieuwe huis.

Neem gerust contact met ons op of stel eerst uw vraag.

Gratis intakegesprek

Stel uw vraag