Notariskantoor Rotterdam

R & W Notariskantoor

R & W is een notariskantoor op Rotterdam-Zuid met een open blik voor de belangen van alle Rotterdammers. We zijn een Rotterdams kantoor met ook een open blik voor de belangen van alle Rotterdammers . Ons kantoor is persoonlijk en ondernemend. Met jonge servicegerichte medewerkers die er zijn voor u.

Voor ieder vraagstuk een notariële oplossing

We willen er zijn voor iedereen in Rotterdam en omstreken. Voor jonge stellen met trouwplannen. Voor ondernemers die hun juridische structuur willen optimaliseren. Voor mensen die voor hun nieuwe huis een duidelijke koopakte willen verkrijgen. Voor ieder die iets wil wijzigen in of vastleggen in zijn persoonlijke leven of zakelijke leven. Onze expertise strekt zich uit over alle vakgebieden van het notariaat. Hoe specialistisch ook, u kunt rekenen op ons deskundig advies.

We houden kantoor in de dynamiek van Rotterdam Zuid. Iedere dag ontvangen we met veel enthousiasme onze klanten en helpen hen vanuit onze persoonlijke service. Ons team van notarissen, kandidaat-notarissen en notarieel medewerkers willen u van dienst bij alle notariële zaken. Voor particulieren en ondernemers uit het nationale en internationale midden- en kleinbedrijf.

Hoe werken wij?

Ons kantoor is georganiseerd in drie secties: Familierecht, Ondernemingsrecht en Onroerend goed. In elke sectie werken één of meerdere notarissen. Als het nodig of wenselijk is, werken verschillende secties samen. Zo profiteert u volledig van onze omvang en deskundigheid.

Persoonlijke kennismaking

Een eerste gesprek is gratis en vrijblijvend, ongeacht hoe lang het duurt.

Bij veel kantoren mag zo’n oriënterend hooguit een half uur duren. Wij vinden dat niet elk onderwerp goed bespreekbaar is in 30 minuten. Daarom stellen we geen limiet aan een oriënterende bespreking. U bent van harte welkom om uw vraagstuk persoonlijk met ons te bespreken.

Stel uw vraag

R & W Notariskantoor

Rotterdam
Zuid-Holland

Wevershoekstraat 380
3083 CZ

010-2974477
info@rwnotaris.nl

Gratis intakegesprek?

Neem gerust contact met ons op of stel eerst uw vraag.

Gratis intakegesprek